13 november 2017: Stilstand is achteruitgang – Over mobiliteit in de Regio Rijnmond

Kansen zien en grijpen in de mobiliteit

Stilstand is achteruitgang. Daarom is het onderwerp van deze bijeenkomst de kansen die mobiliteit u biedt om als bedrijf verder te komen en winst te behalen: meer duurzaamheid, betere bereikbaarheid, tevredener medewerkers en het behalen van MVO doelstellingen. Het gaat over energietransitie, de inzet van verschillende vervoersalternatieven en over mobiliteitsgeluk. Dit laatste is een nieuwe loot aan de mobiliteitsstam. We bieden u een middag vol kansen en mogelijkheden!

DATUM 13 november 2017
TIJD 16:00 – 18:00
LOCATIE Alphatron, Schaardijk 23
3063 NH ROTTERDAM

Programma
16.00 uur     Ontvangst
16.30 uur     Start plenair programma- Welkom door dagvoorzitter Miriam Hoekstra-van der Deen
– Ontvangst door gastheer Dick Slingerland, directeur Alphatron
– Wethouder Pex Langenberg
– Energiestransitie, smart mobility en eigen vervoersbeleid door Bram Poeth, directeur Zakelijke markt Eneco
– Laatste ontwikkelingen door mobiliteitsmakelaar Moniqe Verhoef
– Mobiliteitsgeluk & kansen door Stephanie Hughes18.00 uur     Netwerkborrel
18.30 uur     Einde

De Rotterdamse regio kent het R10-werkgeversnetwerk: een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken om te werken aan slimme mobiliteit. Slim in de zin van; duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Vanuit het R10 netwerk worden inspiratie- en verdiepingssessies rond thema’s vanuit slimme mobiliteit georganiseerd. Het netwerk strekt zich uit van Rotterdam (haven en stad) tot aan de regio Drechtsteden.

Aan-/afmelden
U kunt uzelf aan- of afmelden via deze link. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet kunnen komen dan kunt u zich tot 6 november afmelden. Na die datum vragen we u om een vervanger aan te dragen i.v.m. de gemaakte cateringkosten.

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang