Do. 19 januari 2017: ROB Ontbijt – “Hoe Topondernemer Hennie van der Most waarde creëert voor de lokale economie”

Henny van der Most

Do. 19 januari 2017: ROB Ontbijt – “Hoe Topondernemer Hennie van der Most waarde creëert voor de lokale economie”

Kathedraal van Zuid, van afvalverbranding naar pretpark

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB kunnen op deze wijze kennis maken met de club. Deze donderdag zijn we te gast bij het Attractiepark Rotterdam.

Hennie van der Most zal ons vertellen over het Attractiepark Rotterdam en natuurlijk zullen we even rondwandelen door het attractiepark in aanbouw. Iedereen aan tafel krijgt overigens ook drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Het ROB-Ontbijt bij het Attractiepark Rotterdam vindt plaats in het Attractiepark Rotterdam aan de Doklaan 40 in Rotterdam.

ROB-Ontbijt “Attractiepark Rotterdam”

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 19 januari 2017
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.30 uur)

Locatie:
Attractiepark Rotterdam
Doklaan 40
3081 AD Rotterdam

 

Over: Rotterdam Speelstad – nieuw pretpark

Rotterdam Speelstad wordt een nieuw groot pretpark op het voormalige afvalverbranding terrein aan de Brielselaan en Doklaan in Rotterdam Zuid. Volgens pretpark ondernemer Hennie van Most moet het attractiepark jaarlijks 200.000 toeschouwers trekken. De bouw is in 2015 gestart en begin 2017 het pretpark open gaat voor bezoekers.

Westland Company Architecture i.s.m. M.A.D. ontwerpen, modelleren en begeleiden de bijzondere transformatie en herbestemming van de diverse gebouwen op het AVR terrein (Afval Verwerking Rotterdam) naar attracties en aanverwante activiteiten. Het pretpark beschikt over een kelder, de begane grond en twee verdiepingen. Op de begane grond kunnen 450 auto’s worden geparkeerd. Daarboven bevindt zich een enorm platform op palen dat ruimte biedt aan alle grote attracties.

Bron: top10.nl

Aanmelden…

[contact-form-7 id=”2116″ title=”Inschrijven ROB-ontbijt 19 januari 2017 Attractiepark Rotterdam”]

 

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang