Do.14 maart a.s. ROB presenteert: Bastiaan van den Noort – 7 bouwstenen voor een snel groeiend bedrijf

Do.14 maart a.s. ROB presenteert:

Bastiaan van den Noort – 7 bouwstenen voor een snel groeiend bedrijf

Van Impact Masters: www.impactmasters.com

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: NNB

Deur open om 18.00 uur en er staat een hapje eten en wat te drinken voor u klaar.

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.

Over de spreker

Bastiaan van den Noort helpt vanuit Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Hij heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

7 bouwstenen voor een snel groeiend bedrijf

11 oktober 2018 / Agenda, Nieuwsberichten

Do.14 maart a.s. ROB presenteert: Bastiaan van den Noort – 7 bouwstenen voor een snel groeiend bedrijf