4 oktober a.s.: Innovation Expo 2018: Global challenges, Dutch solutions.

Op donderdag 4 oktober a.s. wordt in de Onderzeebootloods / RDM Campus de Innovation Expo 2018 georganiseerd. De IE2018 is een staalkaart van de meest actuele en spraakmakende ontwikkelingen die Nederland te bieden heeft. Tal van exposanten en sprekers laten Nederlandse oplossingen zien voor de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid en voedsel en de benodigde sleuteltechnologieën. De lijst key note speakers is indrukwekkend.

De Innovation Expo 2018 is van 09.00 – 20.00 uur open voor bezoekers. U kunt doorlopend genieten van een bruisende expovloer (deze sluit om 18.00 uur) met interessante en verrassende innovaties. Daarnaast kunt u meedoen aan verdiepende inhoudelijke sessies. Ook zijn er gedurende de dag drie keynote sessies, die u kunt bijwonen op de plenaire tribune en via schermen elders op het RDM terrein.

Deelname is gratis.

Meer informatie: www.innovationexpo2018.nl
Aanmelden: aanmelden/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang