9 november: #startjouwnetwerk op de ‘MKB Bigday Rotterdam Borrel’ – Restaurant Vipz

Jaarlijks sinds 2014, gaat op Bigday Rotterdam speciaal ‘de vlag uit’ voor het bedrijfsleven dat zich inzet of ingezet heeft voor de mbo-jongeren in Rotterdam. Het is goed voor de toekomst van de Rotterdamse economie dat er elk jaar zo veel Rotterdamse bedrijven (bij)banen verschaffen of stages, of gastlessen verzorgen voor jongeren of zich op welke manier dan ook zich inzetten voor onze jongeren. Immers: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

 

Bigday Rotterdam

Bigday Rotterdam

Op Bigday Rotterdam staat ‘netwerken’ centraal. Die dag helpen honderden bedrijven en instellingen de jongeren heel gericht ‘vooruit’ via hun kennis over netwerken. En de jongeren hen! Overdag worden netwerkworkshops gevolgd en komen gemotiveerde ‘mbo-duo’s’ langs met een presentje en voeren een goed voorbereid gericht netwerkgesprek. Ongekend talent wordt laagdrempelig zichtbaar en nieuwe kansen ontstaan omdat iedereen zijn netwerk echt start. De netwerkgesprekken overdag zijn ‘uitverkocht’. MKB Rotterdam ondersteunt dit initiatief van harte. De beste mbo-ers krijgen van MKB Rotterdam daarom via ‘Golden Tickets’ toegang tot de afsluitende borrel aan het eind van de dag.

MKB Rotterdam organiseert daarom met Bigday Rotterdam en haar partners Rabobank Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Albeda College en Zadkine de speciale ‘MKB Bigday Rotterdam Borrel’. Ontmoet elkaar en ook de beste jonge mbo-netwerkers; vorig jaar was het geweldig. De jongeren smullen van deze netwerkervaring en onze leden ontmoeten elkaar in een bijzondere setting.
• Locatie: Restaurant Vipz, Rosestraat 1101 – 3071 AL te Rotterdam
• Datum/tijdstip: woensdag 9 november, 17.00 tot en met 19.00 uur

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang