9 oktober a.s.: Maak kennis met de Cie. Economie en Haven van Rotterdam en de Winkelstraten West

Binnenweg-met-potlood

Zet donderdagmiddag 9 oktober vast met potlood in uw agenda

Het bestuur van ROB nodigt u van harte uit om kennis te maken met de gemeenteraadsleden die samen deel uit maken van de commissie Economie, Haven, Mobiliteit en Duurzaamheid. Als alles gaat zoals gepland, komen zij langs op donderdagmiddag 9 oktober a.s. in Delfshaven.

In Delfshaven willen we aandacht vragen voor de winkelstraten in Rotterdam-West. Leegstand, ‘te weinig loop en verbinding’ en gebrek aan politieke aandacht en contacten zijn zo maar wat thema’s die aan de orde kunnen komen.

We brengen een bezoek aan de tropische toko De Waart van ons ROB-lid Hans Oost. Op initiatief van Hans gaan we langs in de winkelstraten van Rotterdam-West. We nemen ook een kijkje bij ‘Mediterranee West’, een viswinkel in de Vierambachtsstraat. Na deze bezoeken zullen we onder het genot van wat eten en drinken in gesprek gaan met de commissieleden.

Wij nodigen u om langs te komen, kennis te maken en in gesprek te gaan met de dames en heren van de gemeenteraad.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang