Aanmelden voor bezoek brandweer wo. 15 oktober en het ontbijt do. 16 oktober a.s.

inschrijven

Door een bijzondere oorzaak was de website van het ROB uit de lucht. Het zou zo kunnen zijn dat u zich daarom nog niet heeft aangemeld voor één of meerdere activiteiten. Hiervoor willen we u alsnog de mogelijkheid bieden.

We zijn nu hard bezig om de site weer in oude luister te herstellen. Zo moeten er nog een aantal aanpassingen worden gedaan, bijvoorbeeld bij de pagina’s van enkele leden van het ROB.

Bezoek aan de Brandweer Schiedam

Woensdag 15 oktober a.s.

Het programma bestaat uit voorlichting over brandpreventie en regelgeving, zelf blussen en een afsluiting met een barbecue.

Plaats activiteit: ‘s-Gravelandseweg 551 in Schiedam
Aanvang activiteit: 16.00 uur
Einde activiteit: rond 22.00 uur

Aanmelden doet u door een mailtje te sturen aan: info@socratezzz.nl

ROB-rondetafelgesprekken

Donderdagmorgen 16 oktober 2014 om 7.30 uur
Donderdagmorgen 20 november 2014 om 7.30 uur

U kunt zich nu opgeven voor een ontbijt met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en inmiddels zijn er al een aantal aanmeldingen. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende. Allereerst en misschien wel het belangrijkst: een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur, zodat iedereen weer weet wat voor vlees er in de kuip zit. Verder zouden we ook van u graag horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning.

Wij hebben voor de ROB-rondetafelgesprekken de volgende data geprikt:

Donderdagmorgen 16 oktober 2014
Donderdagmorgen 20 november 2014

Plaats activiteit: Graafstroomstraat 19, in Rotterdam bij Cok Verkleij (Buitendijk Rotterdam.)
Aanvang activiteit: 7.30 uur
Einde activiteit: rond 9.00 uur

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang