“Aftellen naar Brexit. Zijn we er klaar voor?” met Michel Barnier

“Aftellen naar Brexit. Zijn we er klaar voor?” – Met Michel Barnier, hoofdonderhandelaar voor de Brexit

Elisabeth van der Meer is naast ondernemer met Sound Bytes of Wisdom en lid van het Rotterdams Ondernemersbelang, ook politiek actief. Zij vertelt: “Ik ben al weer enkele decennia actief in diverse functies binnen het CDA in Capelle aan den IJssel, waaronder een periode burgerlid bij de gemeenteraad. Vanuit de actuele politieke situatie, zouden de ondernemers in het Rijnmondgebied zich moeten voorbereiden op de Brexit. Wat is nu mooier als Michel Barnier, zelf langskomt om in gesprek te gaan met ondernemers?”

Er wordt op dit moment volop onderhandeld over de scheiding en de toekomstige relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU. De vraag die centraal staat tijdens deze bijeenkomst is daarom:

Wat kunnen en moeten wij als Rotterdamse ondernemers doen om ons op 19 maart 2019 voor te bereiden?

Daarover kunt u op 22 juni a.s. in gesprek met vooraanstaande sprekers, zoals Michel Barnier, hoofdonderhandelaar voor de Brexit vanuit de EU, Mona Keizer (staatssecretaris Economische Zaken) en Mairead McGuinness, (vicevoorzitter van het Europees Parlement).

Dit alles op een prachtige locatie in Rotterdam centrum met uitzicht op de Erasmusbrug.
De conferentie is gratis toegankelijk voor iedereen

Opgeven voor deze conferentie kan door te mailen naar yvonne.hage@europarl.europa.eu. Meer informatie is te vinden op www.cda.nl/europa/europaconferentie.

Datum: 22 juni, 14:00 -18:00 uur | Locatie: Inntel Hotel, Leuvehaven 80, 3011 EA Rotterdam

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang