Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij…)

Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij…)

Voor velen is het een droom, voor de ander is het wellicht meer noodzaak. Feit is dat steeds meer mensen, soms naast hun vaste baan, starten met zelfstandig ondernemerschap. Daarom organiseerde het Albeda College het event Albeda Onderneemt! Ruim 450 studenten, docenten, bedrijven en instanties waren op donderdag 17 november 2016 aanwezig op Albeda Onderneemt!

Meet & Greet
Als je gaat starten als zelfstandig ondernemer zijn er behoorlijk wat zaken die je moet weten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de financiering? En met de inschrijving bij de kamer van koophandel? Het zijn slechts een paar voorbeelden. Op de Meet & greet waren tal van instanties en bedrijven aanwezig om studenten te voorzien van de informatie die zijn nodig hebben. Op deze manier konden zij op een laagdrempelige manier die vragen stellen waar zij behoefte aan hadden. Ook voor onze docenten was de Meet & Greet interessant. Want binnen het onderwijs wordt ondernemerschap steeds belangrijker. Op de Meet & Greet hadden zij alle mogelijkheid om een kijkje te nemen in nieuwe lesmethodes en lesmateriaal.

Bron en meer informatie: Albeda Onderneemt!

Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij... met Herman Buyk van Optifisc)

Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij… met Herman Buyk van Optifisc)

 

Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij... met Fred Burggraaf)

Albeda Onderneemt! (en het ROB was er bij… met Fred Burggraaf)

/ Nieuwsberichten / Tags:

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang