Anderss Mobiliteitsmanagement ook op Ondernemersduurzaamheidsdag 6 februari a.s.

Anderss Mobiliteitsmanagement

 

Wij zijn Esther Weemering en Sandra van der Hor, eigenaren van Anderss Mobiliteitsmanagement, een erkend trainings- en adviesbureau voor organisaties.


Wij hebben de visie dat het vooral Anderss! kan; transparant en no-nonsens.

Onze vier pijlers zijn mobiliteit, vitaliteit, duurzaamheid en preventie.

Vanuit een vraag gestelde en maatgerichte situatie helpen wij werkgevers en werknemers door uit te dagen en te faciliteren om zo te stimuleren om vanuit eigen verantwoordelijkheid doelgerichte keuzes te maken en te werken aan verandering, ontwikkeling en het signaleren van knelpunten en kansen.

Het in kaart brengen hiervan verzorgen wij met onze unieke organisatiescan.

Deze krachtige werkwijze laat snel zien wat er speelt, wat nodig is om opdrachtgevers bij te staan in verschillende situaties en processen en hoe dit op te lossen. Wij bieden een totaalpakket gericht op samenwerking en kennisoverdracht.

Ons maatwerk sluit aan op uw behoefte en budget. Door deze krachtige manier van werken zijn wij in staat zeer snel te schakelen tussen verschillende belangen en vraagstukken en u de adviezen te bieden waar u echt op zit te wachten!

Kennis overdracht -> begeleiding -> borging


Sandra van der Hor

Sandra van der Hor

Sandra van der Hor

Register Case Manager verzuim, een specialist in alles wat te maken heeft met preventie, verzuim, inzetbaarheid en wetgeving. Een gedreven professional, oprecht, betrokken en resultaatgericht. Zacht op de persoon, hard op de zaak, en vooral de moeilijke dingen makkelijk maken. Met inzicht, respect en begrip is er voor alles een oplossing, en ‘niets doen is geen optie’!

Ik krijg energie van analyseren, trainingen geven, kennis overdragen, praktijk begeleiding en mezelf hiermee overbodig maken.

Vanuit mobiliteit naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Mensen en organisaties in beweging krijgen en vooral houden.

sandra@anderss.eu


Esther Weemering

Esther Weemering

Esther Weemering

Werkzaam o.a. als business consultant, coach, arbeidsdeskundige en adviseur gegevensbescherming. Ik pak de diepgang die nodig is, maar zonder het zwaar te maken. Centraal bij al mijn opdrachten staan: proces-, verander- en organisatiemanagement en risicogestuurd werken.  Flow, passie, nieuwsgierigheid, zelf evaluatie en bevlogenheid zijn voor mij belangrijk.

Bij de thema’s vitaliteit en duurzaamheid zal het de komende jaren meer en meer gaan om de reputatie van de individuele medewerkers. Als je als organisatie echte toppers in huis hebt, of deze kunt ontwikkelen, dan heb je de grootste kans om als winnaar uit het spel te komen. Alleen organisaties die investeren in (de talenten van) mensen – in sociale innovatie – kunnen duurzaam groeien. Bevlogen professionals maken het verschil. Indien je dit als organisatie uit het oog verlies, zullen de prestaties snel omlaag gaan, van zowel medewerkers als het hele kantoor, wat weer resulteert in nog meer turbulentie, angsten, nog meer controles etc. etc. Wij helpen u graag om deze cyclus te doorbreken en bij het ontwikkelen van een duurzame werkomgeving met een positieve energie.

esther@anderss.eu


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Op 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag. Het is de bedoeling dat op deze dag zo’n 250 ondernemers uit Rotterdam en de regio bij minimaal 35 bedrijven praktische informatie krijgen over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen, verlichting en de circulaire economie. Op de dag zelf zullen minimaal drie interessante sprekers hun visie op duurzaamheid laten horen.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang