Aquapeak is ook op de Ondernemersduurzaamheidsdag op do. 6 februari a.s.

Aquapeak

Eerst zuiver drinkwater, de rest komt later!

Het Nederlandse leidingwater staat onder druk!GenX, restanten van medicijnen, hormonen, pesticiden en nanoplastics… ze horen niet thuis in ons drinkwater. Filters zijn niet in staat om al deze onwenselijke stoffen er volledig uit te halen.

De oplossing
Een Aquapeak Waterzuiveraar zorgt voor het, thuis of op kantoor, onder het aanrecht, optimaal (na)zuiveren van regulier leidingwater bedoelt voor consumptie, met een scheidings-membraan (omgekeerde osmose), tegen minimale kosten (enkele dubbeltjes per dag).

Het duurzame resultaat Heerlijk, echt zuiver, water; qua zuiverheid te vergelijken met het schoonste en zuiverste berg- of bronwater. Gewoon uit een aparte kraan. De Aquapeak maakt productie van en gesjouw met plastic flessen overbodig en verlengt de levensduur van waterkokers en thee- en koffiezetapparatuur.

Meer informatie? Ga naar https://www.echtzuiverwater.nl/


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse PolderSoundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang