BDO-event: Nieuwe perspectieven op het gebied van (digitale) innovatie op dinsdag 28 mei 2019

Nieuwe perspectieven op het gebied van (digitale) innovatie op dinsdag 28 mei 2019


In Nederland raken we op het gebied van digitale transformatie en innovatie achter op de rest van de wereld. Slechts 6% van de ondernemers gelooft de komende vijf jaar een innovator te zijn in hun markt. Het optimaal benutten van de moderne digitale mogelijkheden is echter van levensbelang voor multinationals en grote consumentenmerken, maar ook voor mkb-ondernemingen en organisaties in de publieke sector. Zo zijn de vier belangrijkste IT-investeringen de komende drie jaar:

  1. Cybersecurity
  2. Internet der dingen (IoT)
  3. Multi-clouddiensten
  4. Kunstmatige Intelligentie (AI)

 

Mits goed uitgevoerd, biedt digitale transformatie enorme kansen: meer efficiency, hogere output en een gezonder rendement. Om inzicht in de huidige (digitale) trends en ontwikkelingen te krijgen en mogelijkheden om hierop in te spelen, organiseert BDO het event ‘Nieuwe perspectieven op het gebied van (digitale) innovatie’. Het event vindt plaats op dinsdag 28 mei 2019 bij hét innovatieterrein in de regio: RDM Rotterdam.

 


Voor dit exclusieve event zijn 50 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.evenementenbdo.nl/innovatie-event.


BDO-event: Nieuwe perspectieven op het gebied van (digitale) innovatie op dinsdag 28 mei 2019


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang