Beautiful Coffee – Rainforest Drinks 134: ook op de Ondernemersduurzaamheidsdag van 6 februari a.s.

Beautiful Cups op de Ondernmersduurzaamheidsdag

Geniet extra van je dagelijkse kopje koffie of thee omdat je weet dat het goed zit! Beautiful Coffee – Rainforest Drinks levert koffie en thee, koffiemachines en onderhoud aan koffiemachines. We geven ook baristatrainingen. Al onze koffie en thee is van verantwoorde herkomst en heeft duurzame verpakkingen. Wij helpen je bij de keuze voor de juiste koffieautomaat voor jouw bedrijf. En met onze standaard Premium Service is er altijd binnen vier uur een monteur ter plaatse. Zo geniet je altijd optimaal van je favoriete warme drank.

Met Beautiful Coffee help je mee aan de Global Goals van de Verenigde Naties zonder de hoofdprijs te betalen voor je koffie. Want via onze partner Rainforest Projects steunen wij het koffieproject op Sumatra. We helpen inkomsten creëren voor de bewoners en daardoor minder afhankelijkheid van palmolie of houtkap.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van Beautiful Cups voor uw organisatie bespreken?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact met ons op.

Robert Wolff

Beautiful Cups
Bornissestraat 23
3044 AD Rotterdam

T: +31 (0)85 – 444 41 90
W: www.beautifulcups.com


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Conservation International, xTra materieel, Kapsenberg – Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang