Benefietdiner op 8 mei 2019 in De Kuip met stichting Gilat

Benefiet-Diner

Het grootste kinderziekenhuis van Nederland verdiend iedere week voorstellingen! Stichting Gilat heeft de afgelopen drie jaar zelf voor financiering gezorgd, voornamelijk buiten Rotterdam. De stichting is nu op zoek naar sponsors, vrienden en andere supporters om op langer termijn wekelijks voorstellingen te waarborgen. Zonder Rotterdamse hulp van o.a. ondernemers gaat dat niet lukken.

We organiseren een benefietdiner op 8 mei 2019 in De Kuip. U kunt NU tafels kopen of losse stoelen voor deze mooie avond. In de sfeervolle Boardroom wordt een heerlijk diner geserveerd en is het mogelijk om bij de veiling die tussen de gangen door plaatsvindt op mooie artikelen te bieden, waarvan de opbrengst direct naar Stichting Gilat gaat. Er zijn al bijzondere donaties binnengekomen voor deze veiling, zoals een fotoshoot van Katinka Tromp Photography, een gesigneerd shirt van Feijenoord, een schilderij van Jacques Tange en een luchtfoto van De Kuip ‘by night’ door Ardito Luchtfotografie.

U kunt een tafel aanschaffen voor 10 of 5 personen. Uw investering voor een tafel van 10 is EURO 1.500,00, een tafel voor 5 is EURO 750,00 en losse stoelen á EURO 150,00. Uw bijdrage komt direct terecht bij Stichting Gilat en uiteraard kunt u eens naar een theatervoorstelling komen kijken en met eigen ogen zien hoe blij u de kinderen heeft gemaakt met de koop van een tafel.
Reserveer uw tafel nu!

Klik dan hier ->>> voor de website van Stichting Gilat

Meer informatie:
Sandra Westein
Business Organiser

www.businessorganiser.nl / saar@businessorganiser.nl

T. 06 – 266 53 553

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang