Bent u de favoriete winkelier?

ING-lokale-helden-consument-winkelier

De winkelstraat is en blijft belangrijk in Nederland. Daarom wil ING u als lokale ondernemer in het zonnetje zetten tijdens de Lokale Helden Verkiezing 2014. Bent u de favoriete winkelier van Nederland?

Bron: ING

Waarom Lokale Helden Verkiezing?
ING is er voor elke ondernemer in Nederland. Van groot tot klein. Daarom ook organiseren we op 78 ING-kantoren de Lokale Helden Verkiezing. Daar kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete winkelier of horecaondernemer in de buurt. Zorg dat zij ook op u kunnen stemmen. Want de winkelstraat is en blijft belangrijk voor Nederland. Wij maken ons daar sterk voor.

Meedoen als winkelier
Wilt u meedoen aan de verkiezing? Schrijf u dan in op een deelnemend ING-kantoor. U krijgt dan meteen materiaal mee om het stemmen op uw winkel tijdens de ING Lokale Helden Verkiezing 2014 te stimuleren. Zoals stickers, flyers en posters.

Bekendmaking winnaars
In de week van 10 november worden de winnaars per gemeente bekendgemaakt. Vervolgens gaan deze winkeliers de strijd met elkaar aan om de favoriete winkel van Nederland te worden. Wie wil dat nu niet?

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang