Bericht van de voorzitter

Pieter van Egmond Bericht van de voorzitter

Beste ondernemer,

Hopelijk heeft u ondanks de Coronaperikelen toch nog kunnen genieten van de mooie zomer. Inmiddels komt Nederland weer flink op gang en zo ook het Rotterdams Ondernemersbelang.

Op onderdelen blijft het ondernemen nog steeds lastig, maar er zijn ook lichtpuntjes en nieuwe mogelijkheden waar ondernemers al volop mee aan de slag zijn. Herkenbaar, want het gaat er bij ons natuurlijk om wat er wél kan en waar de kansen liggen. Samen met u wil het Rotterdams Ondernemersbelang daarop inzetten. Door elkaar te versterken en door onze krachten te bundelen in de richting van de overheid. Dat belooft daarom weer een intensieve periode te worden.

We willen daarom op donderdag 24 september het nieuwe seizoen aftrappen met een online bijeenkomst over de lessen die u geleerd heeft uit ondernemen tijdens de Coronacrisis. Daaruit kunnen we ook input halen voor de stappen die we als ROB verder zullen zetten. We zien u daarom heel graag de 24e.

Omdat online zeker niet onze voorkeur heeft voor echt persoonlijk contact, hebben we ook twee kleinere sessies gepland. U kunt op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober a.s.: Koken met Cok bij Buitendijk Rotterdam. Dit willen we doen met groepjes van maximaal acht ondernemers. Dit om elkaar beter te leren kennen en ook om onder elkaar meer zaken te doen. Er wordt een bijdrage van € 50,- gevraagd voor deze gastronomische activiteit. Lees meer bij de activiteiten.

Naast een belangenvereniging zijn we natuurlijk ook een ondernemersvereniging. Wij willen kijken of we leden onderling ‘meer aan elkaar kunnen plakken’. Hiervoor willen we het ‘Uurtje ROB’-online gaan inzetten. De eerste ondernemers hebben zich al aangemeld. We kunnen u al een Uurtje-ROB aanbieden over de thema’s aanbesteding, netwerken en vindbaarheid op internet. Wilt u zelf ook een Uurtje-Rob verzorgen, mailt u dan even naar evenementen@robonderneemt.nl of belt u met 06-14049910 (Fred Burggraaf)

Ik hoop u graag donderdag 24 september a.s. online te zien om 20.00 uur

Met vriendelijke en ondernemende groet,

Pieter van Egmond
(Voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang)

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang