Besparingstips op DuurzaamMKB.nl uitgebreid naar 39 branches

MKB-duurzaam

Stichting Stimular heeft de database met besparingstips geheel vernieuwd. Twintig extra branches kunnen nu gericht zoeken naar tips die kosten en milieu sparen.

De Stichting Stimular heeft de database met besparingstips op duurzaamMKB.nl geheel vernieuwd. Twintig extra branches kunnen nu gericht zoeken naar tips die kosten en milieu sparen. Nieuwe branches zijn gemeentewerven, schilders en onderhoud, brandweer, evenementen, musea, theaters, landbouw, natwasserijen, congreslocaties en diverse takken in de voedingsindustrie. Ook is de lay-out van de besparingstips verbeterd. Bezoekers kunnen nu intuïtiever doorklikken, bijvoorbeeld naar alle tips in een proces of thema.

De 500 besparingstips over energie, afval, water en vervoer zijn beschikbaar voor 39 branches. Onderdeel van de database zijn de zogenaamde ‘rendabele energiemaatregelen’ van Infomil. Deze maatregelen staan op checklijsten die toezichthouders van de overheid hanteren om te beoordelen of bedrijven en instellingen aan de wet voldoen. De besparingstips zijn nu ook beter vindbaar via zoekmachines. Dit leidt tot meer reacties met ervaringen van gebruikers en leveranciers, wat een grote meerwaarde is voor de bezoekers van de website. Veel tips zijn voorzien van een praktijkvoorbeeld.

Lees meer op de website van: MKB Duurzaam

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang