Beste leden,

Pieter van Egmond Bericht van de voorzitter

Beste leden van het ROB,

Hopelijk gaat het iedereen goed, vooral wat betreft de gezondheid.

Het is nu al een jaar dat onze economie gebukt gaat onder de beperkingen in verband met het coronavirus. Dat hadden we van tevoren toch niet zo bedacht. Ondertussen gaat het met de ene onderneming prima, met andere heel slecht. En te vrezen valt dat herstel nog wel even zal duren.

Anderzijds is er licht aan het eind van de tunnel, dus betere tijden gaan er aankomen, maar zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst.

Laten we elkaar daarom in de komende periode verder ondersteunen. Gaat het je goed, probeer dan toch, ook al is het niet zoals “vroeger” bestellingen te plaatsen bij de ondernemers in met name horeca en retail die het nu moeilijk hebben.

Gaat het je nu als onderneming minder dan blijven we vanuit het ROB ondersteuning bieden met informatie over ondersteuningsmaatregelen en bijvoorbeeld ook de verdere digitalisering van je bedrijf.

Als bestuur houden wij contact met de gemeente over mogelijke maatregelen ten bate van ondernemers en de stadseconomie.

Ondertussen is het belangrijk om elkaar te blijven zien. Daarvoor kan ik voor de korte termijn aanraden om mee te doen met onze online meetups die heel geslaagd zijn en ook ontmoeting bieden. Maar als het weer kan heel graag in persoon, en wij zullen dat per eerste mogelijkheid organiseren.

Het ga je goed ondertussen.

Met vriendelijke groet / Regards,

Pieter van Egmond
(Voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang)

T + 31 (0)85 760 07 10
M +31 (0)6 54 238 023

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang