Broeikasexpert in een half uur: kom naar de Ondernemersduurzaamheidsdag do. 6 februari 2020

Broeikasexpert in een half uur

Kennissessie Broeikasexpert in een half uur

Discussies over klimaatverandering gaan vaak over de schuldige, maar niet over de oorzaak: het broeikaseffect. Waarom niet? Omdat daarover geen twijfel bestaat. Vreemd, want als het weet hoe iets ontstaat, dan kan je de gevolgen niet ontkennen. Misschien praten de ontkenners niet over het broeikaseffect omdat het zo ingewikkeld is. Het is ook moeilijk, maar niet zo moeilijk dat het niet te begrijpen is. Dat zult u zien bij deze presentatie: na afloop begrijpt u het helemaal. Wordt ook broeikasexpert in een half uur.

Door:
Rob van Elsacker – Overtuigende Tekst

Wat:
Ondernemersduurzaamheidsdag
www.ondernemersduurzaamheidsdag.nl

Wanneer?
Donderdag 6 februari 2020

Waar?
Stout Perspex, Bornissestraat 16, 3044 AE Rotterdam

Aanmelden?
Mail  naar: evenementen@robonderneemt.nl

Meer informatie:
Op de Ondernemersduurzaamheidsdag is het de bedoeling dat zo’n 250 ondernemers uit Rotterdam en de regio bij minimaal 35 bedrijven praktische informatie krijgen over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen, verlichting en de circulaire economie. Op de dag zelf zullen minimaal drie interessante sprekers hun visie op duurzaamheid laten horen.

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang