Buzinezzclub: Personeelstekort? Hier is uw kans – en die voor een ander

Buzinezzclub: Personeelstekort? Hier is uw kans – en die voor een ander

Stichting Buzinezzclub Foundation maakt jongeren en nieuwe Nederlanders in een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt kansrijk. Via klassikale training en individuele coaching begeleiden we naar baan, opleiding of eigen bedrijf.

Wat klein begon in Rotterdam-Zuid werd in 2019 door de ILO (VN) benoemd tot wereldwijde best practice. Die aanpak bouwen we nu uit met steun van gemeentes en fondsen in het belang van de grote groep jongeren én van werkgevers. Want de tekorten op de arbeidsmarkt zijn ongekend maar kwetsbare jongeren profiteren nog te weinig van de kansen die er zijn.

Tijdens het Pensioenontbijt bij Bridge geeft de Buzinezzclub een korte toelichting op haar werk en wat dat u als werkgever kan opleveren: toegang tot tientallen werkzoekenden en invulling van diversiteit & inclusie en maatschappelijk betrokken ondernemerschap.


Meer informatie?

M: 06 2267 5905
T: 010 414 0290
E: florian@buzinezzclub.nl

Bezoekadres:
Mauritsweg 23,
3012 JR, Rotterdam

Website: www.buzinezzclub.nl/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang