Cloud Energy Optimizer, duurzaam gebouwbeheer op de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

Cloud Energy Optimizer, duurzaam gebouwenbeheer op de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

Cloud Energy Optimizer, uw digitale gebouwbeheerder die 17-34% energie bespaart en comfort verbetert

Energie besparen in bestaande gebouwen is vaak ingrijpend en duur. Cloud Energy Optimizer biedt de mogelijkheid om minder energie te gebruiken zonder grote aanpassingen van uw gebouw of klimaatinstallatie. Deze oplossing is geschikt voor de 10.000 grootste gebouwen in Nederland zoals: gemeentehuizen, kantoren, universiteiten, scholen, werkplaatsen en warehouses.

De zelflerende software ‘denkt’ vooruit en voorspelt de energievraag van een gebouw. Hierdoor kunnen we de vraag en aanbod van warmte en de hiervoor benodigde energie veel beter op elkaar afstemmen. We maken een online verbinding met het gebouwbeheersysteem om de gebouwdynamiek te bepalen en om de technische installatie te kunnen aansturen. Onze algoritmes worden gevoed door comfortwensen, weersvoorspelling, gebouweigenschappen en de aanwezige energiebronnen. Hierdoor wordt uw installatie efficiënter aangestuurd.

Het resultaat is een 17-34% lagere energierekening, een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot, een beter comfort voor de medewerkers.

Eric de Jager
eric.dejager@cloudenergyoptimizer.com

Cloud Energy Optimizer
Jan Tinbergenstraat 396
7559 ST Hengelo
The Netherlands
+31 (0) 857 603 730
+31 (0) 653 162 297

www.cloudenergyoptimizer.com


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Cloud Energy Optimizer, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Flower Turbines, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse Polder, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang