Co-financiering mogelijk voor Rotterdamse Ondernemersverenigingen!

Kaaswinkel

De Stichting Steunfonds Midden- en Kleinbedrijf is sinds begin 2014 actief en heeft tot doel het financieel ondersteunen van ondernemersverenigingen. Dit doet de stichting door gelden beschikbaar te stellen voor projecten van ondernemersorganisaties in Rotterdam en nabije omgeving. Weliswaar trekt de economie enigszins aan, echter voor tal van innovaties ook binnen het MKB kan een extra financiële impuls net hetgene zijn waardoor een project tot stand gebracht kan worden. De overheid trekt zich terug en laat “de markt” zelf haar verantwoordelijkheid nemen. De Stichting Steunfonds Midden- en Kleinbedrijf wil haar bescheiden bijdrage leveren aan het realiseren van door ondernemersverenigingen opgezette initiatieven.

In concrete zin gaat het erom dat ondernemers binnen een ondernemersvereniging met elkaar plannen ontwikkelen om een winkelgebied te verbeteren! Een plan kan worden ingediend bij Stichting Steunfonds Midden- en Kleinbedrijf door een ondernemersvereniging. In het plan moet duidelijk worden gemaakt dat bij uitvoering van het plan de lokale economie wordt versterkt en dat er vanuit de ondernemers zelf ook een bijdrage is. Dan is een aanvraag voor co-financiering mogelijk.

Neem voor vragen contact op met onze accountmanager Minke van Wingerden: 010-2051510 of email: info@cityrotterdam.nl.

Bron en/of meer informatie: cityrotterdam.nl
dinsdag 26 augustus 2014

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang