Coronatips en Microsoft Teams

Coronatips en Microsoft Teams

De Corona-crisis gaat de manier waarop we werken structureel veranderen. Door deze omstandigheden wordt namelijk iedereen gedwongen om flexibel om te gaan met werklocaties.

En wat blijkt? Dat gaat wonderwel goed. De arbeidsproductiviteit gaat niet omlaag maar juist omhoog! Natuurlijk geldt dat niet voor iedereen en zijn mensen soms even niet bereikbaar omdat ze hun kinderen aan het onderwijzen zijn.
Maar per saldo is de balans positief. Sterker nog, er moet voor worden gewaakt dat er niet veel te veel wordt gewerkt. We geven je graag een aantal praktische thuiswerktips: (zie https://www.deondernemer.nl/corona/coronavirus/corona-thuiswerk-tips-suzannevanduijn~2036371 voor de uitwerking)
1. Sta op zoals je altijd doet
2. Werk ergonomisch verantwoord
3. Hou contact met je collega’s
4. Neem pauzes
5. Werk met online tools

Op de laatste tip zoomen we nog even in. Veel ondernemers hebben een abonnement op Office 365. In de meest gebruikte variant (Business Premium) is een licentie voor Microsoft Teams inbegrepen. Deze tool is ideaal om met je collega’s samen te werken én contact te houden. Maar ook zet je hiermee eenvoudig een videogesprek op met prospects, klanten en leveranciers. Werk je hier nog niet mee of wil je weten hoe het werkt? Neem contact met ons op via 088-1123100. We vertellen je er graag over en helpen je op weg.

AXS ict
Supporting entrepreneurs! #numeerdanooit

Met vriendelijke groet,
Wouter Landa


AXS ict

Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 – 10e verdieping
3029 AK Rotterdam

Telefoon: +31-88-1123100

info@axs-ict.com
www.axs-ict.com


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang