De Spaanse Grave en het ROB nodigen u uit voor het Nieuwjaarsdiner do. 26 januari a.s.

De Spaanse Grave en het ROB nodigen u uit voor het Nieuwjaarsdiner do. 26 januari a.s.

Beste leden,

De besturen van de Spaanse Grave en het Rotterdams Ondernemersbelang nodigen u van harte uit voor het Nieuwjaarsdiner van 2023.

Het Nieuwjaarsdiner zal dit jaar plaatsvinden in één van de mooiste panden in Schiedam.

Restaurant De Provenier is gevestigd in het Proveniershuis, een rijksmonument in het centrum van Schiedam liggend aan de Schie.

Parkeren is mogelijk in de ABC parkeergarage, Kreupelstraat 27, 3111 NL Schiedam of in de garage van Theater aan de Schie, Overschiesestraat 10, 3112 HG Schiedam.

De inloop is vanaf 18.00 uur en om ca. 19.00 uur zullen wij met u proosten op een goed, gezond, succesvol en uitdagend 2023 waarna u een heerlijk 3-gangendiner te wachten staat.

Wij vragen u vriendelijk voor 18 januari te reageren. Tevens horen wij graag of uw voorkeur uitgaat naar een vis- of een vleesgerecht. Geeft u geen voorkeur aan dan zullen er vleesgerechten worden geserveerd. Wij ontvangen uw bericht graag op emailadres: evenementen@robonderneemt.nl.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op donderdag 26 januari a.s.!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Businessclub De Spaanse Grave
Bestuur van het Rotterdams Ondernemersbelang


Datum: 26 januari 2023
Locatie: Restaurant De Provenier, Overschiesestraat 7, 3111 GB Schiedam
Tijd: inloop vanaf 18.00 uur
Voor leden van het ROB is er een eigen bijdrage van € 70,- en het ROB neemt 50 procent van deze kosten voor haar rekening.
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl


Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang