‘De toekomst is hier’ Werken in de cloud en beveiliging – Robert-Jan de Heer en Michel de Groot van Micros – ROB-online college: do. 18 februari a.s.

‘De toekomst is hier’ door Micros – ROB-online college: do. 18 februari a.s.

ROB-online college: ‘De toekomst is hier’

Een interactieve presentatie over samenwerken van uw medewerkers in documenten van uit huis. Maar hoe is de veiligheid van uw klanten en bedrijf hierbij geregeld? Maar ook welke extra kosten brengt dat voor u? Terwijl een overheid steeds meer meekijkt of u het wel correct regelt. En criminelen door techniek hun kans steeds weer zien.


Donderdag 18 februari 2021
Aanvang: 20.00 uur
Link: http://webinar.micros.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl


Michel de Groot
Robert-Jan de Heer
010-2450333 / 06-51516250
robertjan@micros.nl

Micros
Karel Doormanweg 5
3115 JD Schiedam
www.microsinternetdiensten.nl


Micros is lid van Rotterdams Ondernemersbelang


Over Micros

Micros is al meer dan 35 jaar uw partner in moderne ICT vraagstukken. Wat in 1981 in Schiedam startte als winkel voor verkoop van computers en onderdelen, groeide al snel uit tot marktleider in administratieve software voor Opleidingsinstituten, Lokale overheden en Handelsbedrijven. Iedere klant werd vanaf het begin voorzien van een totaal oplossing waarbij onze medewerkers zich nooit beperkte tot een eenzijdige kant van de automatisering, maar altijd op zoek waren naar een combinatie van software-, hardware en netwerkoplossingen.

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang