Deelfruit door Vers Inclusief – Nieuwe leden stellen zich voor

Altijd vers fruit beschikbaar voor jou en je collega’s?

Dat regel je met DeelFruit! DeelFruit is een initiatief waarin lokale telers en leerwerkbedrijven samen zorgen dat je met collega’s een verse en gezonde traktatie kunt delen, zonder daar zelf omkijken naar te hebben. Wij stellen een mooie kist samen, bezorgen deze en zorgen voor een goede presentatie op de werkvloer.

Het fruit komt van duurzame, lokale telers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen aan de slag met o.a. het inpakken van de boxen. Deze boxen worden vervolgens bij jullie bezorgd. Een ideale combinatie: werken is goed voor de gezondheid en fruit is dat ook.


Samenwerking

DeelFruit is opgezet door 190 telers van Hollandse bodem en regionale leerwerkbedrijven, de voormalige sociale werkplaatsen. Samen staan zij voor lokaal, vers en een kans voor iedereen. DeelFruit kent de kortste weg van grond naar mond. Zoveel mogelijk lokaal fruit en lokale werknemers.

Het zijn dan ook onze trotse telers en delers die elke dag weer zorgen dat DeelFruit voor je klaar staat: Onze telers die voor dag en dauw het veld op of de kas in gaan. Die vanuit het moderne teeltbedrijf, waar vakmanschap en duurzaamheid bovenaan staan, elke dag weer met gedrevenheid hun producten telen. Het leerwerkbedrijf dat alles rondom DeelFruit regelt. Zij bouwen de houten kisten, verzorgen opslag en koeling, printen de reclame en verzorgen de reststromen (er wordt niets weggegooid!) ‘Doen is leren’, dat maakt dat jullie afname van DeelFruit kans biedt op werk en scholing binnen de AGF.


 

Deelfruit


Bestelling

De DeelFruit Box bestaat uit ongeveer 40 stuks fruit in een mooie houten kist. Eventueel een stellage om de kisten in te presenteren en indien gewenst leveren wij mooie fruitschalen mee.

Wekelijks bestaat de kist uit de volgende standaard vruchten: appel, peer, banaan en citrus. Dit assortiment vullen wij aan met o.a. snoeptomaatjes, snackkomkommers, snackpaprika’s, druiven en andere seizoen producten.

Lees meer op https://www.versinclusief.nl/


Meer informatie:
Ed Kort
Accountmanager

06-39642684
085-0645424
ed@versinclusief.nl

www.deelfruit.nl

DeelFruit is een initiatief van Vers Inclusief B.V.
Handelscentrum ZHZ 40d
2991 LD Barendrecht


 

 

 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang