Deelnemers aan het ROB-Debat – Jaap Rozema van de Partij voor de Dieren

Deelnemers aan het ROB-Debat – Jaap Rozema van de Partij voor de Dieren

Jaap Rozema is de nummer 2 van de kandidatenlijst namens de Partij voor de Dieren, komende gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam. Graag zet ik mij in op onze kernthema’s van dierenwelzijn, milieu, klimaat en natuur. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren namens de gemeenteraadsfractie het woord gevoerd over bouwen en wonen. De wooncrisis gaat ons na aan het hart en daarom wil ik mij tijdens de verkiezingscampagne en daarna in de gemeenteraad hard maken voor beschikbaarheid en betaalbaarheid van wonen.

Uiteraard blijft het daar niet bij. Ook voor lokale ondernemers is de Partij voor de Dieren een prima keuze. Zo zien we graag dat de gemeente Rotterdam zich inzet voor lokale munten en lokale ondernemers stimuleert zich hierop aan te sluiten, zodat toegevoegde waarde van economische activiteiten behouden blijft voor de stad. Wij zien graag dat de gemeente haar goederen en diensten lokaal inkoopt, om zo kortere ketens in productie en consumptie te bewerkstelligen. Dit bevordert niet alleen duurzaamheid, maar ook een gezond ondernemersklimaat en lokale werkgelegenheid.

De Partij voor de Dieren roept de gemeente Rotterdam op een maatschappelijk akkoord te sluiten met bedrijven over sociaal en duurzaam ondernemen, met aandacht voor energiebesparing, hergebruik en besparing van grondstoffen, versterking van de lokale en regionale economie en duurzame werkgelegenheid.


Donderdag 17 februari a.s.: ROB-ondernemersdebat

Aanvang 19.30 uur
M.m.v.: Leefbaar Rotterdam, VVD, D66, PvdA, CDA, GroenLinks, ChristenUnie, PvdD, SP, DENK, Volt en 50plus
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl

Leefbaar Rotterdam met Robert Simons
VVD met Dieke van Groningen
D66 met Joan Nunnely
PvdA met Sarah Reitema
CDA met René Segers-Hoogendoorn
ChristenUnie met Tjalling Vonk
PvdD met Jaap Rozema
GroenLinks met Marvin Biljoen
Volt met Imane Elfilali
50PLUS Rotterdam met Ellen Verkoelen
SP met Theo Coşkun


Link om mee te kijken: ->>> Microsoft Teams

Mail voor aanmelding naar: evenementen@robonderneemt.nl


 

/ ROB-debat 17 februari 2022

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang