Deelnemers aan het ROB-Debat – Robert Simons van Leefbaar Rotterdam

Deelnemers aan het ROB-Debat – Robert Simons van Leefbaar Rotterdam

Robert Simons sloot zich in 2004 aan bij Leefbaar Rotterdam als vrijwilliger, hij was toen actief in de Rotterdamse wijk Feijenoord. Zowel in de periode 2006-2010 als 2010-2014 werd Simons verkozen als lid van de Gemeenteraad namens Leefbaar Rotterdam. Hij nam als raadslid de portefeuilles ‘Bestuur, Veiligheid en Middelen’ onder z’n hoede. Hij zette zich onder meer in om de veiligheid in Rotterdam te verhogen en de dienstverlening aan en inspraak voor de Rotterdammers te verbeteren.

In Rotterdam geldt: niet lullen, maar poetsen. Hard werken zit in ons bloed. Van de marktkramers tot aan de startups in de Van Nelle Fabriek: overal steken Rotterdammers de handen uit de mouwen om een goed bestaan op te bouwen. Hier zijn wij trots op. Helaas is onze economie de afgelopen tijd hard geraakt door corona. Minder internationale handel, vertraagde productieprocessen en de contact beperkende maatregelen zorgden voor een flinke krimp van de Rotterdamse economie.

Veel mensen in de reisbranche, horeca, retail, cultuursector, evenementensector etc. verloren jammer-genoeg hun baan. Ook onze prachtige horecabedrijven kregen flinke (financiële) klappen te verwerken. Gelukkig is de economie inmiddels weer goed op stoom en groeien de internationale handel, de consumptie en de investeringen. Er is een sterk herstel zichtbaar. Toch zijn we de slechte tijden niet vergeten. Wij vinden daarom dat de gemeente ruimhartig moet blijven naar de bedrijven en mensen. Het is daarom niet voor niks dat Leefbaar pleit voor een speciale ‘wethouder-MKB’.

Website: www.leefbaarrotterdam.nl


Donderdag 17 februari a.s.: ROB-ondernemersdebat

Aanvang 19.30 uur
M.m.v.: Leefbaar Rotterdam, VVD, D66, PvdA, CDA, GroenLinks, ChristenUnie, PvdD, SP, DENK, Volt en 50plus
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl

Leefbaar Rotterdam met Robert Simons
VVD met Dieke van Groningen
D66 met Joan Nunnely
PvdA met Sarah Reitema
CDA met René Segers-Hoogendoorn
ChristenUnie met Tjalling Vonk
PvdD met Jaap Rozema
GroenLinks met Marvin Biljoen
Volt met Imane Elfilali
50PLUS Rotterdam met Ellen Verkoelen
SP met Theo Coşkun


Link om mee te kijken: ->>> Microsoft Teams

Mail voor aanmelding naar: evenementen@robonderneemt.nl


 

/ ROB-debat 17 februari 2022

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang