Deze zomer voert ons lid Ardito Fotografie de 200e fotovlucht uit

Ardito kijkt inmiddels terug op een rijke schakering van opdrachtgevers en luchtfoto-onderwerpen, van bouwprojecten tot bedrijfsterreinen en van natuurgebieden tot varende schepen.

Veiligheid en zorgvuldigheid vormen de rode draad door alle fotovluchten. Een interessante parallel met de beroepen van veel van onze leden: net als in de industriele omgeving draait het bij luchtfotografie om goede voorbereiding en intensieve samenwerking met opdrachtgevers en partnerbedrijven zoals de luchthavens, de vliegbedrijven en de piloten.

Ter gelegenheid van de 200e fotovlucht kunt u deze zomer bij Ardito profiteren van een bijzonder voordelige aanbieding: voor slechts 200 Euro exBTW kunt u maar liefst 3 onderwerpen overal in Nederland vanuit de lucht laten fotograferen. Er is geen limiet, dus u kunt zo veel ‘drietallen’ aanmelden als u wilt.

Meer informatie vindt u op Ardito’s actiepagina beeldvanboven.nl.

Met vriendelijke groet,
Jan-Evert Zondag
Ardito Fotografie
Energie in beeld – te land, ter zee en in de lucht

Ardito Fotografie

Ardito Fotografie

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang