Do. 10 november a.s.: Duurzaamheidsontbijt met Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland

Ondernemersduurzaamheidsenquête 2022 Rotterdams Ondernemersbelang & Ondernemend Nederland

Geachte ondernemers,

Energieprijzen die door het dak gaan, de CSRD, de Corporate Sustainability Reporting Directive, de Europese Energy Efficiency Directive, de Fit for 55, staalproductie in 2030 CO2 neutraal, de methaanuitstoot en het gebruik van antibiotica in de veeteelt moet drastisch omlaag, in 2030 moet 30% van Europese zeeën en land beschermd natuurgebied zijn, in 2030 moeten alle verpakkingen recyclebaar, per 1 januari 2023 is energielabel C verplicht voor alle kantoren en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


Met medewerking van Hans Biesheuvel (Ondernemend Nederland), Koen de Kruif (DCMR), Carlos Gonçalves (Provincie Zuid-Holland) en Seyit Yeyden (De Beroepentuin).


Het Rotterdams Ondernemersbelang en Ondernemend Nederland slaan de handen ineen om ook deze storm aan regelgeving in goede banen te leiden. Daarvoor willen wij graag met u in gesprek, maar dan wel goed voorbereid. Daarom willen we u vragen om de onderstaande enquête in te vullen.

Hierna willen we graag de resultaten presenteren en met u verder in gesprek tijdens een ontbijt op donderdag 10 november november 2022. Na dit ontbijt willen we graag met u en Tweede Kamerleden in gesprek om de mogelijkheden, kansen en bedreigingen onder de aandacht te brengen.

Vult u daarom onderstaande enquête in? Het kost u maar vijf minuten en gaat hopelijk voor vele ondernemers veel meer opleveren. Wilt u deelnemen aan het ontbijt op donderdag 10 november a.s. om 7.30 bij De Beroepentuin (waar u ook een zeer interessante rondleiding te wachten staat)? Meldt u dan aan via evenmenten@robonderneemt.nl.


Over de Beroepentuin

De Beroepentuin is een innovatief leer-werkconcept voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In tien weken worden werkzoekenden klaargestoomd voor een baan in een sector waar werkgevers staan te springen om gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

De Beroepentuin in Rotterdam-West bevindt zich in het Sparta Stadion en de Beroepentuin Rotterdam-Zuid bevindt zich in het Feyenoord City gebied. In Den Haag vindt u ons aan de Zichtenburglaan. In de Drechtsteden vindt u De Beroepentuin in de Duurzaamheidsfabriek aan de Leerpromenade in Dordrecht. In Utrecht vindt u ons in de wijk Overvecht aan de Gageldijk. En in Schiedam zijn wij te vinden aan de Schie in het ONS-gebouw in de Van Heekstraat.


Donderdag 10 november2022

Duurzaamheidsontbijt met Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland

07.30 uur – 09.00 uur
Deur open: 7.00 uur

Aanmelden: mail naar evenmenten@robonderneemt.nl

Locatie:
De Beroepentuin, Rotterdam-Zuid
IJzerwerkerkade 36, 3077 MB Rotterdam


[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang