Do. 16 maart 2017: “Te paard, te paard!” ROB-ontbijt in de Rotterdamsche Manège – ‘De Jockey Club’

17-03-16-ROB-ontbijt-Rdamse-Manege

ROB-Ontbijt donderdagmorgen 16 maart 2017: “Te paard, te paard!” ROB-ontbijt in de Rotterdamsche Manège – ‘De Jockey Club’

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met een aantal andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB op deze wijze kennis maken met de club.

Op de agenda staat bijvoorbeeld een introductie van de Rotterdamsche Manège en de ‘De Jockey Club’. Iedereen aan tafel krijgt ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Het ROB-Ontbijt “Te paard, te paard!” ROB-ontbijt in de Rotterdamsche Manège – ‘De Jockey Club’ vindt plaats aan de Kralingseweg 120 in Rotterdam.

De Rotterdamsche Manège
De Rotterdamsche Manège of Sociëteit gevestigd in de Rotterdamsche Manege ‘De Jockey Club’ is een gezellige vereniging en een bijzonder manegebedrijf voor jeugd en senioren, een pensionstalling voor zowel de recreatie- als wedstrijdruiters en een unieke oase in het hart van Rotterdam.

‘De Jockey Club’ onderscheidt zich, naast de unieke voorzieningen voor ruiters en paarden, vooral door de sfeer en gezelligheid. Nergens vindt u zoveel paardenliefhebbers die naast het beoefenen van de paardensport gezamenlijk activiteiten ondernemen.

In onze fraaie Sociëteit is het goed toeven. U kunt er onder andere terecht voor een maaltijd, een kopje koffie of een drankje. Bij mooi weer kunt u op het zonnige terras genieten van het prachtige uitzicht over het bos, het terrein en de Rotterdampiste. En is het weer minder mooi dan wacht binnen de leestafel met diverse tijdschriften en de behaaglijke warmte van de open haard.

ROB-Ontbijt “Te paard, te paard!” ROB-ontbijt in de Rotterdamsche Manège ‘De Jockey Club”

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 16 maart 2017
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

Locatie
Sociëteit Rotterdamsche Manège – ‘De Jockey Club’
Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam
Website: Rotterdamsche Manège ‘De Jockey Club’

Aanmelden

[contact-form-7 id=”2309″ title=”16 maart 2017 Te paard, te paard! ROB-ontbijt in de Rotterdamsche Manège ‘De Jockey Club'”]

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang