Do. 20 oktober a.s.: Bezoek aan Afval Experience bij Milieuservice Nederland

Do. 20 oktober a.s.: Bezoek aan Afval Experience bij Milieuservice Nederland

Bezoek aan Milieu Service Nederland

Ondernemers ondergaan en nemen deel aan een leerzaam en enerverend gesprek over de (on)-mogelijkheden van afval in combinatie met duurzaamheid en circulariteit.

Lees ook hier ->>> meer over Milieu Service Nederland…


Datum: donderdag 20 oktober 2022
Tijd: aanvang 17.30, start 18.15 uur, einde 20.30 uur

Voor de deelnemers is er vanaf 17.30 uur een eenvoudige, heerlijk en voedzame ‘hap’ met wat vocht om het e.e.a. weg te spoelen!

Adres: Stammerkamp 1, 1112 VE Diemen

Website: www.milieuservicenederland.nl

Aanmelden: mail naar evenementen@robonderneemt.nl


De Afval Experience

In onze Afval Experience nemen we je mee in de 9 stappen van het circulaire proces van afval. Door middel van een interactief verhaal kom je alles te weten over bronscheiding, het verminderen van het transport en een duurzame verwerking van de afvalstromen.

Onze branche is continu in beweging en hier spelen wij als ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland telkens op in. De afgelopen vijf jaar hebben wij grote stappen gezet op het gebied van afval in een circulaire economie.

Circulariteit start bij de inkoop. Hier adviseren wij je dan ook graag bij. Door aan de voorkant al afval te besparen, of door te kiezen voor goed recyclebaar afval kan je al een groot verschil realiseren. Wij vinden het belangrijk om bedrijven te begeleiden naar een circulaire bedrijfsvoering. Wij gaan hier graag dieper op in tijdens een rondleiding door onze Afval Experience./ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang