“KREDIET of FAILLIET” en ALV ROB in Miniworld Rotterdam op donderdag 23 april a.s.

krediet-of-failliet-II

Op donderdag 23 april a.s. is er een themabijeenkomst “Krediet of Failliet” van het ROB in Miniworld Rotterdam en een ander onderdeel is de behandeling van het Jaarverslag van het ROB over 2014.

De plaats van handeling is Miniworld Rotterdam aan het Weena  745, met al die leuke kleine treintjes en die mooie maquettes.

Tijd:
We starten met de inloop om 17.30 uur en we hopen af te sluiten rond 21.00 uur. Natuurlijk staat er iets lekkers te eten voor u klaar om de maag te vullen.

17:00 – 17:30 uur: Inloop
17:30 – 18:30 uur: Satébuffet
17:45 – 18:15 uur: Behandeling Jaarcijfers ROB 2014*
18:30 – 19:45 uur: Presentaties
19:45 – 20:30 uur: Rondleiding in de miniatuurwereld
20:30 – 21:30 uur: Borrelen

 

 

Met medewerking van:

 

Louis Emerson van Symbid

symbid

Over de mogelijkheden van crowdfunding. Crowdfunding verloopt zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Jasper Munier van ERAC

erac-logo-II
Over mogelijkheden van lokale, provinciale, landelijke en Europese subsidies. Jasper is ook voorzitter van de NVAS, de beroepsvereniging voor subsidieadviseurs. Deze vereniging bestaat sinds 1989 en de volledige naam luidt: Nederlandse Vereniging van Adviseurs inzake subsidies en andere overheidsstimuleringsregelingen.

Frank de Nijs van Hof van bemiddelaars

hof-van-bemiddelaars-logo
Hof van Bemiddelaars zijn onafhankelijke bemiddelaars die gespecialiseerd zijn in het bemiddelen bij zaken en geschillen, zoals bij faillissementen.

 

Hidde van der Wind van ING

ING-Logo

Over de miniatuurwereld Miniworld Rotterdam

miniworld-logo
Groot in de kleinste details
Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van 535m² miniatuurwereld met herkenbare Nederlandse landschappen met vele scènes die je fantasie prikkelen. Er is een complete wereld te ontdekken en te beleven!


Miniworld bij nacht

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang