Do. 30 november a.s.: ROB organiseert Givability® Seminar door Letsgoactive training groep

Do. 30 november a.s.: ROB organiseert Givability® Seminar door Letsgoactive training groep


Seminar Givability®: laat je mensen echt het verschil maken in klantbeleving!

Givability® is de kunst van het geven en zorgt dat klanten, gasten of patiënten zich ongelooflijk welkom voelen bij jullie organisatie. Het zorgt voor excellent Gastheerschap en ultieme Gastvrijheid. In dit seminar gaan we uit van de actie die jij zelf kunt nemen, iedere keer weer. Je medewerkers en leidinggevenden nemen daarmee de regie over hun eigen werkplezier. En dat werkt!

Plezier hebben in je werk kan altijd, wat voor werk je ook doet. Gelukkige medewerkers zijn betrokken en dragen substantieel meer bij aan de organisatie en het resultaat. Givability® is je interne knop onvoorwaardelijk op geven zetten. Het is dé manier om op een fijne wijze om te gaan met klanten, gasten, patiënten en collega’s en als leidinggevenden een ‘Gevend Leider’ te worden voor je team.

In dit seminar maak je kennis met de 7 Principes die je direct kunt toepassen in jouw werkpraktijk. Geef jezelf en je medewerkers deze nieuwe inzichten en ga aan de slag met onderscheidend goede gastvrijheid voor jouw klanten!


Over Letsgoactive training groep!
Hèt trainingsbureau voor energieke, praktische trainingen op het gebied van Hospitality & Leiderschap! Onze missie is zoveel mogelijk mensen (meer) plezier te laten hebben in hun werk. Letsgoactive staat voor een praktische aanpak. Met leuke, inspirerende programma’s en effectieve trainingen schudden wij de boel graag op in jouw organisatie. Ons enthousiaste team bestaat uit ervaren trainingsprofessionals die jouw managers en medewerkers helpen zichzelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Ons motto is ‘Maak een feestje van je werk!’ Dat staat voor doen wat je leuk vindt en dat ongelooflijk goed doen. Maak snel persoonlijk kennis met de leukste trainers van Nederland.


Voor meer informatie zie de website van Letsgoactive: www.letsgoactive.nl


Wat? ‘Givability® Maak het verschil in klantbeleving’ door Letsgoactive
Waar: Irado, Fokkerstraat 550, 3125 BE Schiedam
Wanneer: donderdag 30 november 2017
Vanaf: inloop 17:30 uur

Een maaltijd wordt geserveerd rond 18.00 uur
(aan deelname zijn geen kosten verbonden)


 

Training Giveablity bij het Rotterdams Ondernemersbelang

Training Giveablity bij het Rotterdams Ondernemersbelang

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang