Do. 24 september a.s. – Seizoensopening Online over Coronacrisislessen en Prinsjesdag

eizoensopening Online over Coronacrisislessen en Prinsjesdag

Seizoensopening Online over Coronacrisislessen en Prinsjesdag

Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig. Als eerste willen we bespreken wat Prinsjesdag in petto heeft voor ondernemers voor het komende jaar. Hierover zal Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland ook zijn indrukken en mening met ons delen.

Vervolgens willen we het hebben over de lessen die u heeft geleerd uit de Coronacrisis: Wat is er veranderd, hoe ga je verder, wat ga en blijf je anders doen, wat heb je geleerd en hoe zie je de toekomst? Het is de bedoeling dat alle deelnemers hier kort antwoord op geven, opdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.


Wat? Seizoensopening Online over Coronacrisislessen en Prinsjesdag met onder andere Hans de Boer van Ondernemend Nederland
Wanneer? Donderdag 24 september 2020, 20.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Via Zoom op de avond zelf: Meeting Zoom Seizoensopening ROB over Coronacrisislessen en Prinsjesdag


Over Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland:

Hans Biesheuvel (1965) groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep.

In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen de brug te slaan naar de politiek.

Bron: www.onl.nl/bio-hans-biesheuvel


/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang