Do. 30 maart a.s. Hallo Spaanse Polder! – Borrel van WSP Rijnmond

Do. 30 maart a.s. Hallo Spaanse Polder! – Borrel van WSP Rijnmond

Hallo Spaanse Polder!

Bent u als ondernemer op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar u! WSP Rijnmond zoekt in de Spaanse Polder werkgevers met een sociaal hart, die gemotiveerde talenten een kans willen geven. We vertellen u er graag alles over tijdens onze kennismakingsborrel op donderdag 30 maart.

Tijdens de borrel leggen wij u uit wat we precies bedoelen met ‘werkgevers met een sociaal hart’. Sinds het begin van onze campagnes hebben al meer dan 250 werkgevers zich bij ons aangesloten. Bent u de volgende?

Als u als werkgever uw sociale hart openstelt voor nieuwe medewerkers die kunnen én willen werken, helpen wij u bij het vinden en aannemen van die mensen. Via ons gratis toegankelijke matchingsplatform HalloWerk bijvoorbeeld. Maar ook op andere manieren kunnen we met u meedenken. Zo adviseren we graag over inclusief ondernemen, of over regelingen en subsidies.

Meer weten? Meld u dan aan voor de kennismakingsborrel op onze site, wsprijnmond.nl/spaansepolder.

Met vriendelijke groet,
Barry Kors


DONDERDAG 30 MAART
15.30 – 20.00 UUR
SCHMIDT ZEEVIS
MATLINGEWEG 333, ROTTERDAM


Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang