Do. 4 juli a.s.: Spaanse Polder – ROB – Albeda – BBQ

Donderdag 4 juli a.s.: Spaanse Polder – ROB – Albeda – BBQ
17.00 uur tot 21.00 uur – Buitendijk-Rotterdam, Graafstroomstraat 19, Rotterdam

Het Rotterdams Ondernemersbelang kent een lange historie en het is ook weer tijd voor een gezellige barbecue alvorens we de tassen pakken en op reis gaan om weer even bij te tanken. Natuurlijk bent u van ons gewend dat wij gezelligheid en inhoud met elkaar combineren. Één van de onderwerpen die aardig wat leden en andere ondernemers bezig houdt is werk en stage, zowel in Rotterdam als in de regio. Het Albeda en het ROB geven op deze avond inzicht in datgene wat we hebben opgehaald bij leden en deskundigen om te komen tot een Leerwerkplaats.

Mocht ook u geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, in historie, in de barbecue, in gezelligheid, in het ROB of een combinatie van het voorgaande, kom dan vooral langs. Deze activiteit is open voor leden zowel als niet-leden en geïnteresseerden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Aanmelden? Stuur een mailtje naar evenementen@robonderneemt.nl


Wat? ROB: Traditionele Zomer BBQ
Waar: Buitendijk-Rotterdam, Graafstroomstraat 19, Rotterdam
Vanaf: 17.00 uur tot 21.00 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de activiteit is open voor leden en niet-leden van het ROB.


2019 BBQ ROB

2019 BBQ ROB

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang