Doe mee aan het programma De Wereld van City Life

Doe mee aan het programma De Wereld van City Life

 
Rotterdamse ondernemers opgelet.

Op dit moment werken wij aan het programma De Wereld van City Life dat vanaf het eerste kwartaal van 2022 wekelijks te zien zal zijn op RTL7 en RTLZ.

De Wereld van City Life laat ondernemingen en inspirerende personen zien uit verschillende Nederlandse steden. Mensen en bedrijven die een voorbeeld zijn voor anderen door innovatie in hun vakgebied. Ondernemers die een bijzondere bijdrage leveren aan hun omgeving én de Nederlandse economie. Voor de Rotterdamse editie van De Wereld van City Life zijn wij nog op zoek naar deelnemers.

Bent u geïnteresseerd en wordt uw bedrijf door ons geselecteerd, dan wordt u volledig begeleid in het traject naar de uitzending. Voor de uitzending ontvangt u twee appetizers om in te zetten via uw socials, denk dan aan LinkedIn of Facebook. U kunt zo deze uitzending aankondigen binnen uw netwerk. Na afloop krijgen de sprekers het materiaal rechtenvrij aangeleverd voor eigen gebruik. Er worden manuren berekend voor de nieuwsredactie, cameraploeg en montage.

Belangrijk: Het gaat om kennis delen, uw verhaal vertellen. Het moet geen advertorial worden, dan is dit niet het juiste medium.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Bent u ondernemer in Rotterdam en hebt u een goed verhaal? Neem dan contact op met Creatief Directeur John Kerster via j.kerster@myopenmedia.nl / 06 23 89 70 04


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang