Doe mee: Het BeterBoek, voor het Franciscus Gasthuis en Vlietland

Goedendag,

Mijn naam is Bernice van Leeuwen van Bureau Méteau en samen met de Kinderafdeling van het Franciscus Gasthuis en Vlietland verzorgen wij Het BeterBoek alweer voor de 16e jaargang.

Helaas lukt dit niet zonder de hulp van regionale organisaties en instellingen, zou u ook een steentje bij willen dragen? ik ben ma t/m do telefonisch te bereiken op 050-3118755 of per mail
b.vanleeuwen@meteau.nl


Het BeterBoek?

Het BeterBoek is een prachtig voorlichtingsboek dat wordt gebruikt door de pedagogisch medewerkers. Het personeel van de kinderafdeling en de pedagogisch medewerkers geven aan de hand van Het BeterBoek een toelichting over de ziekenhuisopname en dagbehandeling aan zowel ouder als kind:
– Voorlichting over het ziekenhuis en gezondheid(zorg)
– Bijdragen aan een goede verwerking tijdens de opname: er is veel ruimte om emoties en ervaringen op te schrijven (als herinneringsboek);
– Reduceren van angst(en)
– Vermaak van de kinderen tijdens de opname.

Het Franciscus Gasthuis en Vlietland deelt Het BeterBoek aan ca. 1500 kinderen uit. Het BeterBoek is het enige voorlichtingsboek voor kinderen in het Franciscus Gasthuis en Vlietland. Op de eerste pagina’s vertelt het ziekenhuis een inleidend verhaal met nieuwe foto’s van de kinderafdeling.

Om ook dit jaar gratis Het BeterBoek aan de kinderen te kunnen uitdelen zoek ik organisaties die deze editie mede mogelijk willen maken. Door deelname komt u op een leuke / maatschappelijk betrokken manier onder de aandacht van de kinderen en ouders, het personeel van het ziekenhuis en de andere deelnemers.

Daarnaast geeft u het kind een welkom steuntje in de rug, zodat het positief blijft over een goede afloop en gezonde toekomst! Mogen wij ook nog eens op jullie steun rekenen?

Optie 1:
Klein Full Colour logo (10 cm2)
Eénmalige bijdrage: € 179,- (excl. btw) (oplage 1000 stuks)

Optie 2:
Full Colour logo (30 cm2)
Eénmalige bijdrage: € 299,- (excl. btw) (oplage 1000 stuks)

Optie 3:
Kindvriendelijke A5 advertorial (liggend)
Eénmalige bijdrage: € 795,- (excl. btw) (oplage 1000 stuks)


Doe mee: Het BeterBoek, voor het Franciscus Gasthuis en Vlietland

Doe mee: Het BeterBoek, voor het Franciscus Gasthuis en Vlietland


Bernice van Leeuwen
accountmanager

Bureau Méteau
Postbus 11048
9700 CA Groningen


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang