Doe nu mee aan de enquête voor de Ondernemersduurzaamheidsdag op donderdag 6 februari a.s.

Doe nu mee aan de enquête voor de Ondernemersduurzaamheidsdag op donderdag 6 februari a.s.

Voorafgaande aan de Ondernemersduurzaamheidsdag willen we graag uw mening horen. Dit om u nog beter van dienst te kunnen zijn op de dag zelf.

Klik hier ->>> voor de enquête.

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Met vriendelijke groet,’

Peter van Oers & Fred Burggraaf

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als uw het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de organisatie evenementen@robonderneemt.nl.


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Conservation International, xTra materieel, Kapsenberg – Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang