Ga ook mee do. 26 oktober 2023 : Bezoek aan de Expo A16 Rotterdam & hapje eten

Donderdag 26 oktober 2023 Bezoek aan de Expo A16 Rotterdam & hapje eten

Beste mensen,

Op donderdag 26 oktober gaan we bezoek aan de Expo A16 Rotterdam, waarna een rondleiding volgt. In de Expo A16 Rotterdam krijgen bezoekers een bijzonder kijkje achter de schermen bij de aanleg van de nieuwe snelweg die vanaf 2025 het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport verbindt.

Verken en beleef

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum, maar een echte bezienswaardigheid. Iedereen kan zich op een interactieve en beeldende manier laten informeren over de aanleg van de nieuwe (verlengde) snelweg A16.

Centraal in het centrum bevindt zich de interactieve plattegrond waar bezoekers met behulp van een ‘navicart’ (informatief wagentje) meer informatie krijgen over het project. Wie werken er allemaal mee aan de bouw van de snelweg en wat zijn de technische uitdagingen?

Daarnaast duik je met de tentoonstellingsfilm de geschiedenis van de noordoostrand van Rotterdam in en zie je objecten die straks langs de nieuwe snelweg te vinden zijn.

De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef (Eekhoornplaats) in Bergschenhoek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en de Expo A16 Rotterdam is rolstoeltoegankelijk. De toegang is gratis.

Meer informatie over de aanleg van de A16 en over Expo is te vinden op de website: www.a16rotterdam.nl

 


Donderdag 26 oktober 2023
Bezoek aan de Expo A16 Rotterdam & Hapje eten
Locatie: De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef, bij de kruising met de Branddreef, Eekhoornplaats, 2661 GR Bergschenhoek (Gratis parkeren en voldoende ruimte).
Aanvang: 16.00 uur
Locatie diner: Amrâth Airport Hotel Rotterdam, Vliegveldweg 59, 3043 NT Rotterdam
Voor het diner vragen we wel een bijdrage van € 50,- voor leden en niet-leden van het ROB, dit is inclusief eten en drinken.
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl


/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang