Draag jij ook je steentje bij aan de armoedebestrijding in Rotterdam?

Draag jij ook je steentje bij aan de armoedebestrijding in Rotterdam?

Help jij mee een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor het noodhulpprogramma van het Rode Kruis Rotterdam? Tot 17 december organiseren we* daarvoor een online veiling. We sluiten af met een benefietmiddag op zondag 17 december in de Arminiuskerk (van 12.30 – 14.30 uur). Hier veilen we de laatste topstukken en overhandigen we natuurlijk de cheque aan het Rode Kruis.

Wil je ook een steentje bijdragen? 

Het zou echt geweldig zijn als jij ons helpt. Dat kan door:

Doe een bod!
We hebben echt al leuke kavels (en het worden er nog meer!). Bekijk de kavels hier!

Doneren geld
Geen zin om te bieden, maar wil je wel iets doneren? Dat kan via de betaallink of QR codes op deze pagina. Dank je wel!

Koop een kaartje voor 17 december 
Van 12.30 tot 14.30 uur is er een superleuk programma in de Armeniuskerk in Rotterdam. Met Lee Towers, wereldkampioene Amira Tahri en vele anderen, Kaartjes zijn voor 10 euro te koop via de link op deze pagina.

Doneer een kavel!
Het zou echt geweldig zijn als jij een kavel aan zou willen leveren voor de online veiling, zie deze pagina hoe dat werkt. Sharing is caring!

Deel deze site of onze facebookpaginainstagrampagina of linkedinpagina onder je vrienden, vriendinnen en familie en nodig ze allemaal uit om naar het event op 17 december in de Arminiuskerk te komen.

Zo zorgen we met elkaar voor dat extraatje voor de mensen die het niet breed hebben deze winter.  


* De organisatie van deze online veiling & de benefietmiddag in de Arminiuskerk op 17 december ligt in handen van het Platform L&R.


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang