Duurzaam ondernemen is toekomstbestendig en inspirerend!

Duurzaam ondernemen is toekomstbestendig en inspirerend!

Voor iedereen is het elke dag, Dag van de Duurzaamheid! Echter roepen wij samen met het Rotterdams Ondernemersbelang en haar partners donderdag 6 februari 2020 uit als Ondernemersduurzaamheidsdag voor Rotterdam en de regio.

De Sustainable Development Goals staan centraal (trend 2020), zoals het thema duurzaamheid en de mens.

Duurzaamheid en de mens

Alles lijkt tegenwoordig te moeten worden overgereguleerd, wat de bevlogenheid van professionals sterk belemmert en waardoor het aanpassingsvermogen en belangrijker nog de resultaten van de organisatie verder afnemen. Organisaties en vooral leidinggevenden lijken dus steeds meer vast te komen zitten in een vicieuze cirkel van turbulentie, angsten en onzekerheden. Maar hoe doorbreek je dat, wij helpen u graag bij het doorbreken van deze vicieuze cirkel door in te denken in o.a. duurzaam presteren, sociale innovatie, preventie, leiderschap.

Starten met duurzaamheid lijkt erg ingewikkeld en daarom wordt het ook uitgesteld, om dit langer uit te stellen zullen wij onder de aanwezigen derhalve enkele gratis organisatiescans verloten. U ontvangt dan een nauwkeurig en duidelijk advies waar u in 2020 direct en praktisch mee aan de slag kunt gaan. Samen gaan we duurzaam aan de slag! Meld je aan via: www.ondernemersduurzaamheidsdag.nl  of evenementen@robonderneemt.nl (aan deelname zijn geen kosten verbonden).

Sandra van der Hor & Esther Weemering

AnderSS (Lid van het Rotterdams Ondernemersbelang)
Een vernieuwend adviesbureau op het gebied van mobiliteitsmanagement en participatie, gericht op mens, organisatie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Organisatieadvies • Coaching • Trainingen en masterclasses


Contact:
Website: www.anderss.eu
E-mail: info@anderss.eu

Van Nelleweg 1
Expeditiegebouw
3044 BC Rotterdam


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang