Duurzame mobiliteit met Riders Vision op de Ondernemersduurzaamheidsdag 6 februari a.s.

Duurzame mobiliteit met Riders Vision op de Ondernemersduurzaamheidsdag 6 februari a.s.

Vanuit Riders Vision zetten wij elektrische mobiliteit van scooters en motoren landelijk in de markt. Dit doen wij samen met sterke partners, vooruitstrevende fabrikanten met sterke technische producten en leasemaatschappijen.

De Duitse Kumpan Electric is met zijn unieke accu technologie voorzien van gps, zodat deze uitstekend inpasbaar zijn bij (semi)overheidsinstanties en uiteraard perfect inzetbaar voor het bedrijfsleven. De Spaanse Nuuk is robuust en een echt werkpaard, zeer geschikt voor de logistieke ‘last mile’ mobiliteitsoplossingen, terwijl de Italiaanse Garelli Ciclone meer een sportief tintje heeft. Met Evoke Electric Motorcycles hebben wij de eerste elektrische Naked Bikes onder de 10.000 euro, deze is voorzien van twee oplaadmogelijkheden; thuis of sneller aan de openbare lader.

Kies voor elektrische scooters en motoren binnen uw mobiliteitspakket!
Als RAI-verenigingslid willen wij elektrische scooters en motoren promoten waarbij wij de kwaliteit waarborgen en samenwerken binnen de mobiliteitsbranche.
Wij zijn op zoek naar jullie; gebruikers met oog voor duurzaamheid!

Met vriendelijke groet,

Karin van den Berg

www.ridersvision.nl

Riders Vision
Showroom
Parkzoom 24
2922 CT Krimpen aan den IJssel
Mobiel: 06 2544 3013

Binnenkort een vestiging in Haarlem

Riders Vision
Verkoop en proefrit locatie op afspraak
Bedrijfsverzamelgebouw Dynahouse
Perkinsbaan 11
3439 ND Nieuwegein
Mobiel: 06 2544 3013


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Flower Turbines, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse Polder, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang