DZP: Samen maken we de Spaanse Polder bewegings- en fietsvriendelijker

DZP: Samen maken we de Spaanse Polder bewegings- en fietsvriendelijker

Beste mensen,

We zijn aan het onderzoeken hoe we de Spaanse Polder bewegings/fietsvriendelijker kunnen maken. Zijn er ondernemers gevestigd in de Spaanse Polder (voorwaarde) die hierover mee willen praten?

Wat is ervoor nodig om ons bedrijventerrein beweegvriendelijker in te richten?

Kom in beweging en praat mee! 

Medewerkers die voldoende bewegen zijn fitter. Daar profiteert niet alleen je medewerker zelf van maar ook jullie organisatie. Fittere medewerkers zijn immers productiever en minder vaak ziek.

Plus dat het je ook aardig wat reiskosten kan besparen als meer mensen op de fiets of met het OV naar hun werk komen. Is ons bedrijventerrein al aantrekkelijk, veilig en beweegvriendelijk genoeg voor fietsers en (lunch-)wandelaars? Of kan de inrichting beter? Praat mee hierover en laat weten wat jullie wensen, ideeën en pijnpunten zijn!

Expertsessie: laat ook jouw stem horen

Binnenkort organiseren we een sessie met een aantal experts om te verkennen welke kansen en belemmeringen er zijn om van Spaanse Polder een aantrekkelijke en beweegvriendelijke werkomgeving te maken. Een van de aanwezige experts is de gemeentelijke programmacoördinator die gaat over wandelbeleid en fietsinfrastructuur.

We kijken tijdens deze sessie zowel naar het identificeren van quick wins op de korte termijn als van kansen op de langere termijn. Deze experts horen graag welke belemmeringen en kansen jij en je medewerkers dagelijks ervaren bij het lopen en fietsen over ons bedrijventerrein. Onderdeel van de sessie is ook een gezamenlijke omgevingsscan.

Aanmelden

Praat ook mee en meld je aan voor deze ochtendsessie in januari via d.houkes@dzp.nl Datum, tijd en programma ontvang je zo snel mogelijk na je aanmelding. Alvast bedankt!

NB: Deze expertsessie is een initiatief van Werken in Beweging, Kenniscentrum Sport & Bewegen, Gemeente Rotterdam en Zuid-Holland Bereikbaar. Samen met experts uit wetenschap en praktijk kijken zij wat ervoor nodig is om bedrijventerreinen zoals Spaanse Polder beweegvriendelijker in te richten.

 

Met vriendelijke groet,

Dennis Houkes

Poldermanager / Adviseur Bedrijvenraad Spaanse Polder.

Spuistraat 10 | 3087 BS  ROTTERDAM 

T: 010 462 14 97 | M: 0622986440| E: d.houkes@dzp.nl 

 Volg ons op: www.dzp.nl | linkedin DZP 


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang