Een gelukkig en succesvol 2024

ROB

Beste leden van het ROB,

2023 ligt alweer achter ons en wij kijken vooruit naar 2024.

Terugkijkend kunnen we vaststellen dat we in 2023 weer echt actief konden zijn als vanouds, als eerste jaar zonder Corona perikelen. Met name de zomer barbecue en de bijeenkomst bij de A16 springen er wat mij betreft uit.

Ook in 2024 hebben we een goedgevulde agenda, met ontbijtbijeenkomsten, avondbijeenkomsten  en ook een aantal activiteiten die we met Spaanse Grave samen willen doen. Dit overzicht ontvang je snel van ons zodat je deze alvast in je agenda kunt noteren.

Naast deze activiteiten blijven wij contact houden met de gemeente. Via de bedrijvenraad waar we zitting in hebben, maar ook rechtstreeks. Zodat we onze belangen als ondernemers telkens blijven promoten. Dit blijkt telkens hard nodig, en effect te hebben.

Op 25 januari hebben we ons Nieuwjaars diner. Van de leden en geïnteresseerden van het ROB vragen wij een eigen bijdrage in de kosten van € 50,- Voor deelname ga je naar: → Eventbrite. Ik hoop je daar te ontmoeten en te kunnen klinken op een geslaagd 2024. Want dat wens ik je toe namens het gehele bestuur; een goed 2024 met gezondheid en goede zaken!

Namens het Rotterdams Ondernemersbelang,

Pieter van Egmond (voorzitter)

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang