Even voorstellen: Sinus Lammers van Stout Pijpleidingen

Even voorstellen: Sinus Lammers van Stout Pijpleidingen

 

Kandidaat-bestuurslid L.W. (Sinus) Lammers CBM is in het dagelijks leven algemeen directeur bij Stout Pijpleidingen en Technische Installaties in Hardinxveld-Giessendam. Stout Pijpleiding is gespecialiseerd in het prefabriceren en installeren van leidingwerk voor scheepvaart en industrie.

Stout mag veel grote scheepswerven in binnen- en buitenland tot haar opdrachtgevers rekenen. Maar ook rederijen en baggermaatschappijen weten Stout met enige regelmaat te vinden voor nieuwbouw of reparatie van het leidingwerk aan boord.

Ook op het land is Stout zeer actief. Te denken valt aan leidingwerk voor afvalwaterzuiveringen, drinkwater, cementcentrales, sluizen en tunnels en koelwaterleidingen voor industrie en datacenters.

Stout Technisch Installatieburo is gespecialiseerd in warm- en koud watersystemen, drinkwaterzuivering, sewage installaties, sanitair en HVAC-systemen aan boord van schepen.

Sinus Lammers

Sinus Lammers

De gespecialiseerde scheepsinstallateurs monteren toiletten, douche-units, wasbakken en urinoirs op de juiste plaats en sluiten ze aan met koperen, roestvaststalen of kunststof leidingen.

Een groot deel van zijn opdrachtgevers bevindt zich in de regio Rotterdam en om die reden is hij al jaren een betrokken lid van het ROB.

Sinus heeft in het bestuur de portefeuille ‘maakindustrie’. Het is bij iedereen wel bekend dat er nog voldoende ruimte is om de jeugd hiervoor te interesseren. Het imago van de maakindustrie in het algemeen moet worden opgepoetst. Samen met andere ROB leden, bij voorkeur uit de maakindustrie, gaan we aan de slag om dit verder vorm te geven.

Laten we eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan aan het eind van de dag om te kijken en te denken: ‘Kijk, dat heb ik gemaakt! Mooi hè’.


Voor meer informatie:

Stout Pijpleidingen
Rivierdijk 641a
3371 EE Hardinxveld – Giessendam

+31(0) 184 615 022

info@stout-pijpleidingen.com
www.stout-pijpleidingen.com


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang