FITNESS AVENUE opent filiaal in de van Nelle Fabriek in Rotterdam!

Fitness Avenue

Sinds September 2019 heeft Fitness Avenue haar sportieve deuren geopend in de van Nelle Fabriek in Rotterdam. Fitness Avenue Lifestyle is meer dan een gewone sportschool. Wij gaan net een stapje verder. Ons doel is dat jij het jouwe behaalt, met plezier. Startend met een goede kop koffie of thee in onze lounge.

Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan, met Personal Trainers, BODY and MIND Coaches, Instructeurs….wij hebben alle begeleiding onder één dak. Ook is Fitness Avenue altijd op de hoogte van de laatste trends. Een work-out met muziek van een Live DJ? Dat kan bij ons!

Laat je verwelkomen door onze gastvrije baliemedewerkers en treed binnen in de wereld van Fitness Avenue.

Wij zijn er niet alleen voor de Van Nelle Fabriek, maar ook voor onze sportieve buren uit de Spaanse Polder en omstreken. En voor de ondernemers onder ons, bedenk maar eens…..een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6! dagen per jaar minder op de arbeidsvloer.

Kortom, gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Laat je door ons professionele team informeren over de mogelijkheden voor het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. De koffie staat altijd klaar en alle medewerkers mogen onze sportschool en groepslessen in de maanden december en januari vrijblijvend een maand gratis komen proberen.

Hopelijk tot snel, met een sportieve groet: Fitness Avenue van Nelle Fabriek!


Contact
Fitness Avenue Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 1 – gebouw 11 3044 BC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8200109


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang