Flower Turbines is op de Ondernemersduurzaamheidsdag do. 6 februari a.s.

Flower Turbines is op de Ondernemersduurzaamheidsdag do. 6 februari a.s.

Flower Turbines is een innovatief bedrijf met verschillende patenten en aerodynamische technologie die de markt voor kleine wind wil veranderen van incidentele verkoop naar massaproductie en daarmee bijdraagt aan duurzame energie.

Grote windmolens kunnen vanwege lawaai en grootte niet in een stedelijke omgeving worden geplaatst. De Flower Turbines zijn relatief klein (1-6 meter), stil, efficiënt en zorgen ervoor dat hun buren beter presteren. Deze eigenschappen te samen met een esthetisch ontwerp moet ervoor gaan zorgen dat wind in de gebouwde omgeving een bijdrage kan leveren aan onze duurzaamheids-ambities. Daarnaast leveren ze ook diverse oplossingen voor charging van fietsen en scooters.

Bijgaand een link  naar een enthousiast interview van de Nederlandse TV voor een groen programma tijdens de energiebeurs kortgeleden.

Flower Turbines | De windturbine waar je naast wilt wonen en … werken

www.flowerturbines.com | info.eu@flowerturbines.com | +31103076654


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Flower Turbines, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse Polder, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang