Geld is niet gratis

Stapel

Geld is niet gratis

Tot medio 2022 leek het wel even of geld echt gratis was. De rente was zeer laag, daarnaast stelde de overheid tijdens corona ongekende regelingen beschikbaar voor uitstel betaling van belastingen en de NOW maatregel. In 2022 veranderde dit alles en kregen we te maken met renteverhogingen die elkaar opvolgden in ongekende snelheid. Daarnaast moeten ondernemers vanaf oktober 2022 de uitgestelde belastingen ook gaan terugbetalen.

Dit heeft in onze praktijk natuurlijk de nodige impact gehad.

Ondernemers kijken vooruit. Nieuwe investeringen worden tegen het licht gehouden met die hogere rente, want kan die investering dan nog wel uit?

Vaak wel, en gelukkig kunnen we nog steeds invulling geven aan de kredietvraag. Hiervoor hebben we naast de reguliere banken nog een heel assortiment aan financiers.

Maar ook als ondernemers niet investeren wordt er een beroep op ons gedaan. Ondernemers willen ook zekerheid en vragen nu al werkkapitaal financiering aan om te voorkomen dat ze in de problemen komen in de rest van het jaar.

Soms kan het opnieuw inrichten van een financiering al voor verlichting zorgen. Bijvoorbeeld door het langer spreiden van aflossingen, op deze manier kan een ondernemer meer ontspannen het jaar in.

Wilt u een vrijblijvend uw financiering doorgerekend zien, dan kan dat vaak snel. We kunnen binnen 48 uur een inschatting maken of dit interessant voor u kan zijn.

Met vriendelijke groet,

Alex van Kempen


Stapel Financieringen


Stapelfinancieringen Rotterdam
Rotterdam Science Tower – 8e verdieping
Marconistraat 16, 3029AK Rotterdam


T: 010-8081224
M: 06-52408996
E: alex@stapelfinancieringen.nl
W: www.stapelfinancieringen.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang